Werkgeluk bij Fectio

Fectio vindt het (werk)geluk van medewerkers heel belangrijk. Gelukkige medewerkers tonen over het algemeen meer veerkracht en zijn creatiever. Van gelukkige leraren leer je meer. Gelukkige medewerkers zijn minder vaak afwezig en maken minder fouten. Ze blijven doorgaans langer bij dezelfde werkgever, zorgen voor een fijne werksfeer en blijven langer in goede gezondheid.

Fectiomedewerkers geven de mate waarin zij werkgeluk ervaren op een schaal van 1 tot 10 een 7,9.

Werkgeluk is volgens fectiomedewerkers…

Leerkracht zijn! En een fijne werkplek. Fijne collega’s. Goede band met leerlingen en ouders.

Dat ik bezig ben met nieuwe dingen en mij aan het ontwikkelen ben samen met ons team. Ik ervaar ook weer werkgeluk omdat de sfeer veilig voelt op school.

Ik doe wat ik het liefste doe, daar gaat het om.

Ik kan mijn werk flexibel inrichten. Heb het gevoel dat het werk dat ik doe gewaardeerd wordt. Ik word serieus meegenomen bij de ontwikkeling van de school en de stichting.

Genoeg uitdaging. Mogelijkheden om bij anderen scholen werkzaamheden uit te voeren.

De sfeer, de kinderen, het lesgeven, de taken eromheen en de leuke activiteiten met het team.