Stage lopen bij Fectio

Op alle scholen van Fectio is ruimte voor studenten, van hogescholen en van opleidingen onderwijsassistent en gymleerkracht. Wij laten jonge mensen meedoen in ons onderwijs, omdat we op die wijze zelf weer nieuwe en actuele informatie mee kunnen nemen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we aankomende leerkrachten de mogelijkheid bieden het vak te leren op onze scholen.

Ben je een student van Hogeschool Marnix, neem dan voor een stageplek contact op met de schoolopleider (ICO) van Aventurijn, Barbaraschool, De Boogerd, Delteykschool, basisschool St. Michiel, Van Harte School of De Zevensprong.

Ben je een student van Hogeschool Utrecht / Instituut Theo Thijssen, dan kun je contact opnemen met de schoolopleider van de Camminghaschool, de Nicolaasschool, ’t Schoolhuys, De Stek of De Vlinder.

Vrijwel alle scholen werken al samen met een ROC in de regio, waardoor de scholen ervaring hebben met de begeleiding van aanstaande onderwijsassistenten en MBO studenten bewegingsonderwijs.

Volg je een andere opleiding waarvoor je een stageplek zoekt op een basisschool, neem dan gewoon contact op met een van de betreffende scholen.

Op de scholenpagina vind je de contactgegevens van onze scholen.